Home > Mobile/Web Connect > AirPrint > Scannen met AirPrint > Voordat u scant met AirPrint (macOS)

Voordat u scant met AirPrint (macOS)

Gerelateerde modellen:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voeg het Brother-apparaat op uw Mac-computer aan de lijst met scanners toe voordat u met macOS scant.
  1. Selecteer Systeemvoorkeuren in het menu Apple.
  2. Klik op Printers en scanners.
  3. Klik op het pictogram + onder het scannerpaneel aan de linkerkant.
  4. Klik op Voeg printer of scanner toe….
    Het scherm Voeg toe verschijnt.
  5. Selecteer uw Brother-apparaat en selecteer vervolgens AirPrint in het snelmenu Gebruik.
  6. Klik op Voeg toe.