PBX en TRANSFER

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

De standaardinstelling van [Tel lijn inst] op de machine is [Normaal], zodat u de machine op een standaard openbaar telefoonnetwerk (PSTN) kunt aansluiten. De meeste kantoren gebruiken echter een centraal telefoonsysteem oftewel een Private Branch Exchange (PBX). Uw machine kan op de meeste PBX-telefoonsystemen worden aangesloten. De oproepfunctie van de machine ondersteunt alleen TBR (Timed Break Recall). TBR werkt met de meeste PBX-systemen, zodat u toegang krijgt tot een buitenlijn of gesprekken naar een andere lijn kunt doorverbinden. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop in de tabel.

Toepasselijke modellen

Om de oproepfunctie van de machine te gebruiken

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Telefoon/Intern (Tel/R)

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

R

image

Programmeer een druk van de knop in de tabel als onderdeel van een in het adresboek bewaard nummer (Eéntoetsnummer en Snelkiezen in sommige modellen). Wanneer u het adresboeknummer programmeert (Eéntoetsnummer en Snelkiesnummer in sommige modellen), drukt u eerst op de knop (de LCD geeft "!" weer) en voert u vervolgens het telefoonnummer in. Zo hoeft u niet elke keer op de knop te drukken voordat u uit het adresboek kiest (Eéntoetsnummer of Snelkiezen). Uw type telefoonlijn moet op de machine op PBX zijn ingesteld om deze programmering te gebruiken.