Home > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Onlineservices bij Brother Web Connect

Onlineservices bij Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Gebruik Brother Web Connect om services te openen vanaf uw Brother-apparaat:

Om Brother Web Connect te kunnen gebruiken, moet u een account hebben bij de onlineservice die u wilt gebruiken. Als u nog geen account hebt, maakt u er een door op een computer naar de website van de desbetreffende service te gaan.

U hoeft geen account aan te maken om Brother Creative Center te gebruiken.

Google Drive™
Een onlineservice voor het opslaan, bewerken, delen en synchroniseren van bestanden.
URL: drive.google.com
Evernote®
Een onlineservice voor het opslaan en beheren van bestanden.
URL: www.evernote.com
Dropbox
Een onlineservice voor het opslaan, delen en synchroniseren van bestanden.
URL: www.dropbox.com
OneDrive
Een onlineservice voor het opslaan, delen en beheren van bestanden.
URL: onedrive.live.com
Box
Een onlineservice voor het bewerken en delen van documenten.
URL: www.box.com
OneNote
Een onlineservice voor het bewerken en delen van documenten.
URL: www.onenote.com
Brother Creative Center
Een website met verschillende sjablonen zoals kaarten, brochures en kalenders die u kunt afdrukken op uw Brother-apparaat (alleen in bepaalde landen beschikbaar).
www.brother.com/creativecenter

Raadpleeg de website van de desbetreffende service voor meer informatie over een van deze services.

In de volgende tabel wordt beschreven welke bestandstypen u met de functie Brother Web Connect kunt gebruiken:

Toegankelijke services

Google Drive™

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

Evernote®

Brother Creative Center

Afbeeldingen downloaden en afdrukken

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

*2

PPTX

(alleen afdrukken)

Gescande afbeeldingen uploaden

JPEG

PDF *2

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

XPS

JPEG

PDF *2

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

XPS

-

*1
DOC/XLS/PPT-formaten zijn ook beschikbaar om beelden te downloaden en af te drukken.
*2
Voor het uploaden van gescande beelden, PDF waaronder Searchable PDF, Signed PDF, Secure PDF en PDF/A.

image

(Voor Hongkong, Taiwan en Korea)

Brother Web Connect ondersteunt alleen bestandsnamen in het Engels. Bestandsnamen in de lokale taal kunnen niet worden gedownload.