Home > Beveiliging > Functies voor netwerkbeveiliging > Secure Function Lock 3.0 > Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Gebruik Secure Function Lock om wachtwoorden te configureren, paginalimieten voor bepaalde gebruikers in te stellen en hun toegang te verlenen tot enkele of alle functies die hier worden vermeld.

U kunt de volgende instellingen voor Secure Function Lock 3.0 configureren of wijzigen met behulp van Beheer via een webbrowser of BRAdmin Professional (Windows):

• Afdrukken

Print omvat eveneens afdruktaken verzonden via AirPrint, Google Cloud Print en Brother iPrint&Scan.

Als u de aanmeldnaam van gebruikers vooraf registreert, hoeven de gebruikers hun wachtwoorden niet in te voeren wanneer ze de afdrukfunctie gebruiken.

• Kopie
  • Scannen

Hieronder vallen ook scantaken die via Brother iPrint&Scan worden verzonden.

• Ontvangen (alleen ondersteunde modellen)
  • Verzenden (alleen ondersteunde modellen)
  • Web Connect (alleen ondersteunde modellen)
  • Apps (alleen ondersteunde modellen)
  • Paginalimiet
  • Paginatellers