Functietabellen (2,7-inch MFC-modellen met touchpanel)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

image [Fax]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beschrijvingen

Herkies(Pauze)

-

Hiermee wordt het laatst gebelde nummer opnieuw gebeld. Wanneer u een fax- of telefoonnummer op het touchpaneel invoert, wijzigt Opnieuw bellen op de LCD naar Pauze. Druk op Pauze wanneer u een vertraging wilt invoeren wanneer u nummers kiest, voor bijvoorbeeld toegangscodes en nummers van creditcards. U kunt ook een pauze opslaan wanneer u een adres instelt.

Telefoon(R)

-

-

-

Tel wijzigt in R wanneer PBX is geselecteerd als het type telefoonlijn. U kunt R gebruiken om toegang te krijgen tot een buitenlijn of om een oproep door te verbinden naar een ander toestel wanneer u met een PBX bent verbonden.

Adresboek

image

(Zoeken)

-

-

Zoek in het adresboek.

Bewerken

-

-

Sla adresboeknummers op, stel groepsnummers voor groepsverzenden in, wijzig en wis adresboeknummers.

-

Toepassen

-

Begin een fax ter verzenden met behulp van het adresboek.

Oproephist.

(Voor sommige landen, Uitg. gesprek)

Uitg. gesprek

(Selecteer uitgaande oproep)

Bewerken

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Toepassen

Overzicht beller-id

(Selecteer overzicht nummerweergave)

Bewerken

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Toepassen

Fax start

-

-

-

Verzend een fax.

Opties

Faxresolutie

-

-

Stel de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

-

Pas het contrast aan.

2-zijdige fax

(Voor modellen met automatisch tweezijdig scannen)

-

-

Stel het formaat voor tweezijdig scannen in.

Scanformaat glas

-

-

Pas het scangebied van de glasplaat aan de grootte van het document aan.

Rondsturen

Nummer toevoegen

Nummer toevoegen

Verzend hetzelfde faxbericht naar meer dan een faxnummer.

Toevoegen uit adresboek

Zoeken in adresboek

Tijdklok

Tijdklok

-

Stel de tijd van de dag in waarop de uitgestelde faxen worden verzonden.

Tijd inst.

-

Direct Verzend

-

-

Verzend een fax zonder gebruik van het geheugen.

Voorpag instellen

Voorpag instellen

-

Hiermee stelt u de machine in om automatisch een door u geprogrammeerd voorblad te verzenden.

Voorblad Opm.

-

Totaalaantal pag.

-

Internationaal

-

-

Stel dit in op Aan als u problemen hebt om internationale faxen te verzenden.

Oproephist.

Uitg. gesprek

-

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

-

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

image

(Zoeken)

-

Zoek in het adresboek.

Bewerken

-

Sla adresboeknummers op, stel groepsnummers voor groepsverzenden in, wijzig en wis adresboeknummers.

Nieuwe standaard

-

-

Sla uw instellingen als de standaard op.

Fabrieksinstellingen

-

-

Zet alle faxinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

Opslaan als snelk.

-

-

-

Sla de huidige instellingen als een snelkoppeling op.

image [Kopiëren]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beschrijvingen

Start

-

-

Hiermee maakt u een kopie in zwart-wit of grijstinten.

Opties

Vergr./verklein

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Auto

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangep.(25-400%)

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

Dichtheid

-

Pas de dichtheid aan.

2-zijdige kopie

(Voor modellen met automatisch tweezijdig afdrukken)

-

Schakel tweezijdig kopiëren in of uit en selecteer omdraaien langs lange zijde of korte zijde.

2-zijdige kopie paginalay-out

(Voor modellen met automatisch tweezijdig afdrukken)

-

Selecteer een paginalay-outoptie wanneer u tweezijdige N-in-1-kopieën van een tweezijdige document maakt.

Kwaliteit

-

Hiermee selecteert u de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Contrast

-

Pas het contrast aan.

Stapel/Sorteer

-

Selecteer om meerdere kopieën te stapelen of te sorteren.

Paginalay-out

-

Hiermee kunt u N-in-1-kopieën maken.

Opslaan als snelk.

-

-

Sla de huidige instellingen als een snelkoppeling op.

image [Scannen]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beschrijvingen

naar computer

naar bestand

(Selecteer pc)

Opties

Scan documenten en sla deze naar een map op uw computer op.

Opslaan als snelk.

Start

naar OCR

(Selecteer pc)

Opties

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

Opslaan als snelk.

Start

naar afbeelding

(Selecteer pc)

Opties

Scan foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen.

Opslaan als snelk.

Start

naar e-mail

(Selecteer pc)

Opties

Een gescand document als e-mailbijlage verzenden.

Opslaan als snelk.

Start

naar FTP

(alleen op bepaalde modellen beschikbaar)

(Profielnaam)

Opties

-

Scan documenten rechtstreeks naar een FTP-server op.

Opslaan als snelk.

-

Start

-

naar netwerk

(Profielnaam)

Opties

-

Verzend gescande gegevens naar een CIFS-server op uw lokale netwerk of op het internet.

Opslaan als snelk.

-

Start

-

naar web

-

-

-

Upload gescande gegevens naar een internetdienst.

WS Scan

(Wordt weergegeven wanneer u een Web Services Scanner installeert; deze wordt weergegeven in de netwerkverkenner van uw computer.)

Scannen

-

-

Hiermee scant u gegevens met het Web Service-protocol.

Scannen vr e-mail

-

-

Scannen voor faxen

-

-

Scannen voor afdr.

-

-

image [Beveiligd afdrukken]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beschrijvingen

Beveiligd afdrukken

(Selecteer gebruiker)

(Selecteer afdruktaak beveiligen)

U kunt taken die opgeslagen zijn in het geheugen afdrukken wanneer u uw viercijferige wachtwoord invoert.

Dit is alleen actief als de machine beveiligde afdrukgegevens bevat.

image [Web]

Niveau 1

Niveau 2

Beschrijvingen

Web
OneNote

Verbind de machine van Brother met een internetdienst.

Mogelijk werden Web services toegevoegd en servicenamen gewijzigd door de provider sinds dit document werd gepubliceerd.

Om de Handleiding Web Connect te downloaden, ga naar de Handleidingen-pagina van uw model in het Brother Solutions Center viasupport.brother.com naar de pagina van uw model.

OneDrive

Dropbox

Google Drive™

Evernote®

Box

image [Apps]

Niveau 1

Beschrijvingen

Apps

Hiermee maakt de machine verbinding met de Brother Apps-service.

image ([Snelk.])

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beschrijvingen

Niet geregistr.

Kopiëren

Kopiëren

Vergr./verklein

Wijzig de instellingen in de kopieeropties.

Dichtheid

2-zijdige kopie

(Voor bepaalde modellen)

2-zijdige kopie paginalay-out

(Voor bepaalde modellen)

Kwaliteit

Contrast

Stapel/Sorteer

Paginalay-out

2 op 1 ID-kopie

Dichtheid

Wijzig de instellingen in de 2-in-1 ID-kopieeroptie.

Kwaliteit

Contrast

2in1/1in1

Fax

Faxresolutie

-

Stel de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Pas het contrast aan.

2-zijdige fax

(Voor modellen met automatisch tweezijdig scannen)

-

Selecteer de scanmodus voor tweezijdige fax.

Scanformaat glas

-

Pas het scangebied van de glasplaat aan de grootte van het document aan.

Rondsturen

Nummer toevoegen

Verzend hetzelfde faxbericht naar meer dan een faxnummer.

Direct Verzend

-

Verzend een fax zonder gebruik van het geheugen.

Voorpag instellen

Voorpag instellen

Hiermee stelt u de machine in om automatisch een door u geprogrammeerd voorblad te verzenden.

Voorblad Opm.

Totaalaantal pag.

Internationaal

-

Stel dit in op Aan als u problemen hebt om internationale faxen te verzenden.

Oproep historie

-

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

-

Sla adresboeknummers op, stel groepsnummers voor groepsverzenden in, wijzig en wis adresboeknummers.

Scannen

naar bestand

-

Scan documenten en sla deze naar een map op uw computer op.

naar OCR

-

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

naar afbeelding

-

Scan foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen.

naar e-mail

-

Een gescand document als e-mailbijlage verzenden.

naar netwerk

-

Verzend gescande gegevens naar een CIFS-server op uw lokale netwerk of op het internet.

naar FTP

-

Verzend gescande gegevens via FTP.

Web

OneNote

-

Verbind de machine van Brother met een internetdienst.

Mogelijk werden Web services toegevoegd en servicenamen gewijzigd door de provider sinds dit document werd gepubliceerd.

Om de Handleiding Web Connect te downloaden, ga naar de Handleidingen-pagina van uw model in het Brother Solutions Center viasupport.brother.com naar de pagina van uw model.

OneDrive

-

Dropbox

-

Google Drive™

-

Evernote®

-

Box

-

Apps

-

-

Hiermee maakt de machine verbinding met de Brother Apps-service.

Deze lijst verschijnt als u 2 seconden op een snelkoppelingsnaam drukt.

Naamwijz

-

-

Wijzig de naam van de snelkoppeling.

Bewerken

-

-

Hiermee kunt u de snelkoppelingsinstellingen wijzigen.

Verwijder

-

-

Wis de snelkoppeling.

image ([Toner])

Niveau 1

Niveau 2

Beschrijvingen

image(Toner)

Levensduur toner

Bekijk de geschatte resterende levensduur van de toner.

Testafdruk

Druk een testpagina af.

image (Wi-Fi-instellingen)

image
Nadat u Wi-Fi® hebt geconfigureerd, kunt u de instellingen niet meer wijzigen vanuit het beginscherm. Wijzig de Wi-Fi-instellingen in het instellingenscherm.

Niveau 1

Niveau 2

Beschrijvingen

image

(Wi-Fi-instellingen)

Inst. Wizard

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WLAN-assistent

U kunt met de installatieschijf van Brother uw instellingen voor het draadloos netwerk instellen.

WPS

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen met de drukknopmethode.