Het adresboek van uw apparaat instellen met ControlCenter4 (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Gebruik Remote Setup via CC4 om nummers van het adresboek op uw computer toe te voegen of te wijzigen.
image
Als Beveiligd functieslot is ingeschakeld, kunt u Remote Setup niet gebruiken.
  1. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open.
  2. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  3. Klik op de knop Adresboek.
    Het Adresboek opent in een venster van Remote Setup.
  4. Voeg als nodig informatie toe aan het adresboek of werk deze bij.
  5. Klik op OK.