Het zelf ondertekende certificaat exporteren

Gerelateerde modellen:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Start uw webbrowser.
  2. Tik "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).
    Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

image
    • Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

• Bijvoorbeeld:

http://GedeeldePrinter

Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.

• Bijvoorbeeld:

http://brnxxxxxxxxxxxx

De NetBIOS-naam kunt u vinden door het netwerkconfiguratierapport af te drukken.

• Voor Mac gaat u naar Beheer via een webbrowser door op het pictogram van de machine op het scherm Status Monitor te klikken.
  3. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het tabblad Beveiliging.
  6. Klik op Certificaat.
  7. Klik op Exporteren naast Certificaten.
  8. Als u het bestand wilt versleutelen, voert u een wachtwoord in het veld Wachtwoord invoeren in.
    Als het veld Wachtwoord invoeren leeg is, wordt uw uitvoerbestand niet versleuteld.
  9. Voer het wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord opnieuw invoeren in en klik vervolgens op Indienen.
  10. Klik op Opslaan.
  11. Geef de locatie op waar u het bestand wilt opslaan.
Het zelfondertekende certificaat is nu naar uw computer geëxporteerd.

U kunt het zelfondertekende certificaat ook importeren op uw computer.