Home > Scannen > Scannen met behulp van de scanknop op uw Brother-apparaat > Configureer het certificaat voor Signed PDF

Configureer het certificaat voor Signed PDF

Als u Ondertek. PDF selecteert voor scanfuncties, moet u op uw machine een certificaat installeren met behulp van Beheer via een webbrowser.
Als u Signed PDF gebruikt, moet u een certificaat installeren op uw machine en uw computer.
  1. Start uw webbrowser.

Voer "http://IP-adres van de machine" in de adresregel van uw browser (waarbij "IP-adres van de machine" staat voor het IP-adres van de machine of de naam van de afdrukserver). Bijvoorbeeld: http://192.168.1.2

Standaard is er geen wachtwoord nodig. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op image.

2. Klik op het tabblad Beheerder.
  3. Klik op het Ondertek. PDF-menu in de linkernavigatiebalk.
    Het configuratiedialoogvenster voor Signed PDF wordt weergegeven.
    image
  4. Klik op de vervolgkeuzelijst Selecteer het certificaat en selecteer vervolgens het certificaat.
  5. Klik op Indienen.