Home > Scannen > Scaninstellingen configureren met Beheer via een webbrowser > De naam van het scanbestand instellen met Beheer via een webbrowser

De naam van het scanbestand instellen met Beheer via een webbrowser

Stel een bestandsnaam voor scangegevens in met Beheer via een webbrowser.
  1. Start uw webbrowser.

Voer "http://IP-adres van de machine" in de adresregel van uw browser (waarbij "IP-adres van de machine" staat voor het IP-adres van de machine of de naam van de afdrukserver). Bijvoorbeeld: http://192.168.1.2

Standaard is er geen wachtwoord nodig. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op image.

2. Klik op het tabblad Scannen.
  3. Klik op het Bestandsnaam voor scans-menu in de linkernavigatiebalk.
  4. Selecteer de Stijl voor bestandsnaam in de vervolgkeuzelijst.
  5. Als u de optie heeft geselecteerd waarbij de datum wordt opgenomen in het veld Stijl voor bestandsnaam, selecteer dan het formaat Datum in de vervolgkeuzelijst.
  6. Selecteer Aan in de velden Tijd om de informatie over de tijd op te nemen in de bestandsnaam.
  7. Selecteer in het veld Teller Doorlopend of Resetten na elke taak.
    image

Als u Resetten na elke taak selecteert, is het mogelijk dat er dubbele bestandsnamen ontstaan.

8. Als u een door de gebruiker gedefinieerd voorvoegsel wilt aanmaken voor de bestandsnaam, typt u de bestandsnaam in de door de gebruiker gedefinieerde velden van elke scanfunctie.
    image

Als u een van de tekens ?, /, \, of * gebruikt, kan dit een verzendfout veroorzaken.

9. Klik op Indienen.