Home > Faxen > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > De F/T-beltijd (snel dubbel belsignaal) instellen

De F/T-beltijd (snel dubbel belsignaal) instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Wanneer u de ontvangstmodus op Fax/Tel-modus instelt, als de oproep een fax is, ontvangt uw apparaat deze automatisch. Als de oproep echter een normale oproep is, laat het apparaat het F/T-belsignaal horen (een dubbel belsignaal) gedurende de tijd die u hebt bepaald in de optie F/T-beltijd. Wanneer u het F/T-belsignaal hoort, betekent dit dat u een normale oproep op de lijn ontvangt.
  • De functie F/T-beltijd werkt wanneer u Fax/Tel-modus als ontvangstmodus hebt ingesteld.

Omdat de F/T-beltijd door de machine wordt gemaakt, bellen tweede toestellen en externe telefonen niet. U kunt echter de oproep op elke telefoon beantwoorden.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Druk op image (FAX).
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op image of image om de optie [Fax] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Ontvangstmenu] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de optie [F/T beltijd] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op image of image om weer te geven hoeveel keer de machine overgaat om u op een telefoongesprek te wijzen, en druk vervolgens op OK.
  7. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).
    image
    Zelfs als beller ophangt tijdens het dubbel belsignaal, blijft de machine gedurende de ingestelde tijd bellen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[F/T beltijd].
  2. Druk op de tijdsduur dat de machine moet overgaan om u op een telefoongesprek te wijzen.
  3. Druk op image.
    image
    Zelfs als beller ophangt tijdens het dubbel belsignaal, blijft de machine gedurende de ingestelde tijd bellen.