Home > Problemen oplossen > Fout- en onderhoudsberichten > Uw faxen of faxjournaalrapport overbrengen > Het faxjournaalrapport overbrengen naar een andere faxmachine

Het faxjournaalrapport overbrengen naar een andere faxmachine

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Als u uw stations-ID niet hebt ingesteld, kunt u niet naar faxoverbrengmodus schakelen.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit) om de fout tijdelijk te onderbreken.
  2. Druk op Instellingen (Settings).
  3. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Service]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Dataoverdracht]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Rapporttransfer]. Druk op OK.
  4. Voer het faxnummer in waarnaar het faxjournaal moet worden doorgestuurd.
  5. Druk op Mono Start.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image om de fout tijdelijk te onderbreken.
  2. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Rapporttransfer].
  3. Voer het faxnummer in waarnaar het faxjournaal moet worden doorgestuurd.
  4. Druk op [Fax start].