Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Mac) > Druk een document in kleur af in grijstinten (Mac)

Druk een document in kleur af in grijstinten (Mac)

In de modus Grijstinten is de afdruksnelheid sneller dan in de kleurmodus. Als uw document kleur bevat, en u Grijstinten selecteert, wordt uw document in 256 niveaus van grijstinten afgedrukt.
image
  1. Klik in een toepassing zoals Apple TextEdit op het menu Archief en selecteer vervolgens Druk af.
  2. Selecteer Brother MFC-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is).
    image

Klik op de knop Toon details voor meer opties voor de pagina-instelling.

3. Klik op het snelmenu van de toepassing en selecteer vervolgens Afdrukinstellingen.
    De Afdrukinstellingen-opties verschijnen.
  4. Klik op het snelmenu Kleur / Grijstinten en selecteer vervolgens de optie Grijstinten.
  5. Wijzig indien nodig nog andere printerinstellingen.
  6. Klik op Druk af.