Downloaden en afdrukken met webservices

Gerelateerde modellen:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Zie Verwante informatie imageimage Verwante informatie
  1. Druk op image of image om [Web] weer te geven.
    Druk op [Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van de machine informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  2. Druk op image of image om de service weer te geven die de host is van het document dat u wilt downloaden en afdrukken.

Druk op de naam van de service.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u zich wilt aanmelden bij de service, drukt u op image of image om uw accountnaam weer te geven en drukt u erop. Als het scherm voor het invoeren van de pincode wordt weergegeven, voert u de viercijferige pincode in en drukt u op [OK].
    • Als u de service als gastgebruiker wilt gebruiken, drukt u op image of image om [Gebruiken als gast] weer te geven en drukt u erop. Druk op [OK] wanneer de informatie over toegang als gastgebruiker wordt weergegeven.

4. Druk op image of image om [Download: Print] weer te geven.
    Druk op [Download: Print].
    image
    • Als u de service als gast gebruikt, typt of selecteert u de accountnaam van de gebruiker van wie u documenten wilt downloaden.
  5. Druk op image of image om het gewenste album weer te geven en druk erop.
    image
    • Een album is een collectie documenten. Welke term in de praktijk wordt gebruikt, is echter afhankelijk van de gebruikte service. Bij gebruik van Evernote® moet u bijvoorbeeld eerst het notitieboek en vervolgens de notitie selecteren.
    • Bij bepaalde services hoeven documenten niet in albums te worden opgeslagen. Selecteer [Ongsrt. Best. Bek.] of [Ongsrt. foto's bk.] als u documenten wilt selecteren die niet in albums zijn opgeslagen. U kunt geen documenten van andere gebruikers downloaden als deze niet in een album zijn opgeslagen.
  6. Druk op de miniatuur van het document dat u wilt afdrukken. Controleer het document op het LCD-scherm en druk op [OK]. Selecteer nog meer documenten die u wilt afdrukken (maximaal 10 documenten).
  7. Druk wanneer u klaar bent op [OK].
  8. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.