Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Voorwaarden voor het gebruik van Brother Web Connect > Brother-software installeren voor het gebruik van Brother Web Connect

Brother-software installeren voor het gebruik van Brother Web Connect

Voor de initiële installatie van Brother Web Connect is een computer met toegang tot het internet vereist en moet de software van het Brother-apparaat zijn geïnstalleerd.

Windows

Om de Brother software te installeren en uw apparaat te configureren voor een bedraad of draadloos netwerk, raadpleeg de Installatiehandleiding.

Mac

Om Compleet pakket van drivers & software te installeren, gaat u in het Brother Solutions Center op support.brother.com naar de pagina Downloads voor uw model.