Home > Faxen > Een fax verzenden > Een fax die wordt verzonden annuleren

Een fax die wordt verzonden annuleren

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit) om een fax die al wordt verzonden te annuleren.
  2. Wanneer u op Stop/Eindigen (Stop/Exit) drukt terwijl de machine bezig is met kiezen of verzenden, wordt [Taak annuleren?] op het LCD-scherm weergegeven. Druk ter bevestiging op image.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image om naar het beginscherm terug te keren.
  2. Druk op image om een fax die al wordt verzonden te annuleren.
  3. Wanneer u op image drukt terwijl de machine bezig is met kiezen of verzenden, wordt [Taak annuleren?] op het touchscreen weergegeven. Druk op [Ja].