Snelkoppelingen wijzigen of verwijderen

Gerelateerde modellen:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
U kunt de instellingen in een snelkoppeling wijzigen.

U kunt snelkoppelingen voor internetverbindingen of snelkoppelingen voor apps niet wijzigen. Wanneer u deze wilt wijzigen, verwijdert u deze en voegt u vervolgens een nieuwe snelkoppeling toe.

1. Druk op image [Snelk.].
  2. Druk op image of image om de snelkoppeling weer te geven die u wilt wijzigen.
  3. Houd de snelkoppeling die u wilt wijzigen ingedrukt.
  4. Druk op [Bewerken].
    image

Om de snelkoppeling te verwijderen, drukt u op [Verwijder]. Om de naam van de snelkoppeling te bewerken, drukt u op [Naamwijz (Naam wijzigen)] en volgt u de LCD-menu's.

5. Wijzig de instellingen voor de snelkoppeling die u hebt geselecteerd.
  6. Druk op [Opsl. als snelkopp. (Opslaan als snelkoppeling)] wanneer u klaar bent met het wijzigen van instellingen.
  7. Druk ter bevestiging op [OK].
    image
    Bij het wijzigen van snelkoppelingen voor faxen of scannen, wordt u gevraagd of u hier een eenknopskoppeling van wilt maken. Volg de instructies op het LCD-scherm.