Alvorens foto's te kopiëren

Gerelateerde modellen:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

BELANGRIJK

Start uw computer NIET terwijl er zich een geheugenkaart of USB-flashstation in het mediastation van het apparaat bevindt. Als u dit toch doet, kunnen er gegevens verloren gaan of kan het medium beschadigd raken.

image
  • Het apparaat leest alleen het medium dat het eerst is geplaatst.
  • Tijdens het afdrukken van foto's vanaf media, kunt u via de computer geen andere fotobewerkingen uitvoeren.