Home > Netwerk > Ondersteunde basisnetwerkfuncties

Ondersteunde basisnetwerkfuncties

De afdrukserver ondersteunt diverse functies afhankelijk van het besturingssysteem. In de volgende tabel ziet u welke netwerkfuncties en verbindingen door de verschillende besturingssystemen worden ondersteund.

Besturingssystemen

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016

macOS

Afdrukken

Ja

Ja

Ja

Scannen

Ja

Ja

PC-Fax verzenden (alleen op bepaalde modellen beschikbaar) *1

Ja

Ja

PC-Fax ontvangen (alleen op bepaalde modellen beschikbaar) *1

Ja

BRAdmin Light *2

Ja

Ja

BRAdmin Professional *3

Ja

Ja

Remote Setup (alleen op bepaalde modellen beschikbaar) *1

Ja

Status Monitor

Ja

Ja

Driver Deployment Wizard

Ja

Ja

*1
Niet beschikbaar voor DCP-modellen.
*2
U kunt BRAdmin Light downloaden via de pagina van uw model op support.brother.com.
*3
U kunt BRAdmin Professional downloaden via de pagina van uw model op support.brother.com.