Uw Wi-Fi Direct-netwerk configureren met behulp van de drukknopmethode

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
image

Wanneer het apparaat de Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, wordt de melding [Verzoek Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen.]weergegeven op het LCD-scherm. Druk op image om verbinding te maken.

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Netwerk]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Wi-Fi Direct]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Drukknop]. Druk op OK.
  3. Activeer de WPS-pinconfiguratiemethode voor uw mobiele apparaat (zie de gebruikershandleiding bij uw apparaat voor instructies) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat.] wordt weergegeven. Druk op image op uw Brother-apparaat. Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart.
  4. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als uw Brother-apparaat de groepseigenaar (G/E) is, verbindt u uw mobiele apparaat rechtstreeks met het apparaat.
    • Wanneer uw Brother-apparaat niet de G/E is, zal deze namen van beschikbare apparaten weergeven voor het configureren van een Wi-Fi Direct-netwerk. Selecteer het mobiele apparaat waarmee u verbinding wilt maken en druk op OK. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door [Opn. scannen] te selecteren.
  5. Als de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
image

Wanneer de machine de Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, wordt de melding [Verzoek voor Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om te verbinden.]weergegeven op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Drukknop].
  2. Activeer Wi-Fi Direct op uw mobiele apparaat (zie voor instructies de gebruikershandleiding bij uw mobiele apparaat ) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat. Druk vervolgens op [OK].] wordt weergegeven. Druk op [OK] op de Brother-machine.
    Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Wanneer uw Brother-apparaat de groepseigenaar (G/E) is, sluit u uw mobiele apparaat rechtstreeks aan op het apparaat.
    • Wanneer uw Brother-apparaat niet de groepseigenaar (G/E) is, zal deze namen van beschikbare apparaten weergeven voor het configureren van een Wi-Fi Direct-netwerk. Selecteer het mobiele apparaat waarmee u verbinding wilt maken. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door op [Opn. scannen] te drukken.

Als de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.