Snelkoppelingen toevoegen

Gerelateerde modellen:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
U kunt de fax-, kopieer-, scan-, internetverbindings- en appinstellingen die u het meest gebruikt als snelkoppelingen instellen. Later kunt u op de snelkoppeling drukken om deze instellingen toe te passen in plaats van ze handmatig opnieuw in te voeren.
image

Afhankelijk van uw model zijn sommige snelkoppelingmenu's mogelijk niet beschikbaar.

De volgende instructies beschrijven hoe u een kopieersnelkoppeling toevoegt. De stappen voor het toevoegen van een fax-, scan-, internetverbindings- of appsnelkoppeling zijn grotendeels vergelijkbaar.

1. Druk op image [Snelk.].
  2. Druk op image of image om de snelkoppelingsschermen weer te geven.
  3. Druk op image waar u nog geen snelkoppeling hebt toegevoegd.
  4. Druk op image of image om [Kopiëren] weer te geven.
  5. Druk op [Kopiëren].
  6. Druk op [Opties].
  7. Druk op image of image om de beschikbare instellingen weer te geven en druk dan op de instelling die u wilt wijzigen.
  8. Druk op image of image om de beschikbare opties voor de instelling weer te geven en druk dan op de gewenste optie.
    Herhaal deze en de vorige stappen tot u alle instellingen voor deze snelkoppeling hebt geselecteerd. Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
  9. Druk op [Opsl. als snelkopp. (Opslaan als snelkoppeling)].
  10. Lees en bevestig de weergegeven lijst met instellingen die u hebt geselecteerd en druk vervolgens op [OK].
  11. Voer een naam voor de snelkoppeling in via het LCD-scherm en druk vervolgens op [OK].
    image
    Bij het toevoegen van snelkoppelingen voor faxen of scannen, wordt u gevraagd of u hier een eenknopskoppeling van wilt maken. Volg de instructies op het LCD-scherm.