Faxen overbrengen naar een andere faxmachine

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
U kunt de faxoverdrachtmodus alleen activeren als uw stations-ID is ingesteld.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit) om de fout tijdelijk te onderbreken.
  2. Druk op Instellingen (Settings).
  3. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Service]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Dataoverdracht]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Fax overdracht (Faxoverdracht)]. Druk op OK.
  4. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Als [Geen dataopslag] op het LCD-scherm wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat.

Druk op image en vervolgens op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

• Voer het faxnummer in waarnaar de faxen moeten worden doorgestuurd.
  5. Druk op Mono Start.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image om de fout tijdelijk te onderbreken.
  2. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Fax overdracht (Faxoverdracht)].
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als op het touchscreen [Geen dataopslag] wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat.

Druk op [Sluiten] en vervolgens op image.

• Voer het faxnummer in waarnaar de faxen moeten worden doorgestuurd.
  4. Druk op [Fax start].