Home > PhotoCapture Center > Foto's afdrukken vanuit ControlCenter4 (Windows) > Foto's bewerken met ControlCenter4 (Windows)

Foto's bewerken met ControlCenter4 (Windows)

image
  1. Hier wordt getoond hoeveel afbeeldingen zijn geselecteerd en hoeveel exemplaren van elke afbeelding worden afgedrukt.
  2. Met deze knoppen kunt u instellen hoe u de geselecteerde afbeelding wilt weergeven.
    Knoppen Beschrijving
    image (Vergelijken) Hiermee kunt u de bewerkte afbeeldingen met het origineel vergelijken.
    image (Ongedaan maken) Hiermee annuleert u de laatste wijzigingen die u op de geselecteerde afbeelding hebt toegepast.
    image (Opnieuw starten) Hiermee annuleert u alle wijzigingen die u op de geselecteerde afbeelding hebt toegepast. De bewerkte afbeelding wordt naar zijn oorspronkelijke staat hersteld.
    image (Passend) Hiermee wordt de afbeelding schermvullend weergegeven.
    image (Inzoomen/Uitzoomen) Hiermee wordt de geselecteerde afbeelding vergroot of verkleind.
    image (Linksom draaien/Rechtsom draaien) Hiermee drukt u de afbeelding 90 graden rechts- of linksom gedraaid af.
    imageimage (Vorige/Volgende) Hiermee geeft u de vorige of volgende afbeelding weer.
  3. Bijsnijden

Met deze functie kunt u ongewenste delen uit uw foto's verwijderen.

4. Afbeelding corrigeren
    Automatische correctie
    Selecteer deze optie om een aantal automatische correctiemogelijkheden toe te passen die een afbeelding kunnen verbeteren.
    Rode ogen verwijderen
    Selecteer deze optie om rode ogen in foto's die soms door het flitslicht van een camera veroorzaakt worden te corrigeren.
    image
    Zwart-wit
    Selecteer deze optie om kleurinformatie uit de afbeelding te verwijderen.
    Sepia
    Selecteer deze optie om kleurinformatie uit de afbeelding te verwijderen en een sepiatint toe te voegen.
  5. Afbeelding verbeteren
    Natuur
    Selecteer deze optie om natuurlijke kleuren, zoals groen en blauw, te verbeteren.
    Nacht
    Selecteer deze optie om de aanpassingen voor een nachtopname te optimaliseren.
    Zacht licht
    Selecteer deze optie om scherpe kantjes te verzachten.