Het inktvolume controleren

Hoewel op het LCD-scherm een inktvolumepictogram wordt weergegeven, kunt u ook via het inktmenu een groot diagram weergeven waarop wordt aangegeven hoeveel inkt in elke cartridge over is.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Onderhoud]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Inktvolume]. Druk op OK.
      Op het LCD-scherm wordt het inktvolume weergegeven.
    image
    • Als de inktcartridge een probleem heeft of bijna aan vervanging toe is, wordt een van de volgende pictogrammen weergegeven.

image

De inkt is bijna op.

image

De inktcartridge is bijna aan vervanging toe.

image

Er is een probleem met de inktcartridge.

• Om de modelnummers van de inktcartridges te controleren of af te drukken, drukt u op Wis/Terug (Clear/Back) om terug te gaan naar het menuscherm [Onderhoud] en selecteert u vervolgens [Inktcartridgemodel].

Druk op OK en volg de instructies op het LCD-scherm.

3. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).
    image

U kunt het inktniveau ook vanaf uw computer controleren.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image[Inkt]>[Inktvolume]. Op het touchscreen wordt het inktvolume weergegeven.
    image
    • U kunt ook drukken op image[Instell.]>[Onderhoud]>[Inktvolume].
    • Als de inktcartridge een probleem heeft of bijna aan vervanging toe is, wordt een van de volgende pictogrammen weergegeven.

image

De inkt is bijna op.

image

De inktcartridge is bijna aan vervanging toe.

image

Er is een probleem met de inktcartridge.

• Om de modelnummers van de inktcartridges te controleren of af te drukken, drukt u op image om terug te gaan naar het menuscherm [Inkt].

Druk op [Inktcartridgemodel] en volg de instructies op het touchscreen.

2. Druk op image.
    image

U kunt het inktniveau ook vanaf uw computer controleren.