Importeer informatie naar uw PC-FAX-adresboek (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
U kunt ASCII-tekstbestanden (*.csv), vCards (elektronische visitekaartjes) of Kiesgegevens externe setup importeren naar uw adresboek.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 7

Klik op image (Starten)>Alle programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).

• Windows 8 en Windows 10

Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).

Het dialoogvenster Adresboek verschijnt.
    image
  2. Klik op het Bestand-menu en selecteer vervolgens Importeren.
  3. Selecteer een van de volgende zaken:
    • Tekst
      Het dialoogvenster Selecteer Items verschijnt. Ga naar stap 4.
    • vCard
      Ga naar stap 7.
    • Kiesgegevens externe setup
      Ga naar stap 7.
  4. Selecteer in het veld Beschikbare items de gegevens die u wilt importeren en klik vervolgens op Toevoegen >>.
    image
    image

U moet in de lijst Beschikbare items velden selecteren en toevoegen in dezelfde volgorde als waarin ze in het te importeren tekstbestand staan.

5. Als u een ASCII-bestand importeert, selecteert u onder het gedeelte Deelteken de optie Tab of Komma om de gegevensvelden te scheiden.
  6. Klik op OK.
  7. Blader naar de map waar u de gegevens wilt importeren, voer de bestandsnaam in en klik vervolgens op Openen.