Home > Beveiliging > Het apparaat-instellingen vergrendelen > Geheugenbeveiliging gebruiken

Geheugenbeveiliging gebruiken

Gerelateerde modellen:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Met Geheugenbeveiliging voorkomt u dat onbevoegde gebruikers toegang tot het apparaat krijgen.

Ondanks dat u geen uitgestelde faxen kunt inplannen, worden vooraf geplande uitgestelde faxen gewoon verzonden.

image

U moet de functie PC-fax Ontvangen uitschakelen voordat u Geheugenbeveiliging kunt inschakelen.

Wanneer Geheugenbeveiliging is ingeschakeld, zijn de volgende handelingen beschikbaar:

• Faxen in het geheugen ontvangen (beperkt door geheugencapaciteit)
  • Fax doorzenden (als Fax doorzenden al aan stond)
  • Afstandsbediening (als Fax opslaan al aan stond en de code voor toegang op afstand al was ingesteld)

Wanneer Geheugenbeveiliging is ingeschakeld, zijn de volgende handelingen NIET beschikbaar:

• Bediening vanaf het bedieningspaneel
  • Ontvangen faxen afdrukken
  • Afdrukken vanaf een pc
  • Scannen vanaf de pc
  • PC-Fax ontvangen
  • Afdrukken met NFC
  • Scannen met NFC

image

Om faxen in het geheugen af te drukken, moet u Geheugenbeveiliging uitschakelen.