Home > Faxen > Een fax verzenden > De instelling voor automatisch opnieuw kiezen van faxnummers wijzigen

De instelling voor automatisch opnieuw kiezen van faxnummers wijzigen

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Als u automatisch een fax verzendt en de lijn bezet is, kiest het apparaat het nummer automatisch drie keer opnieuw met tussenpozen van vijf minuten wanneer u de instelling voor automatisch opnieuw kiezen hebt ingesteld op [Aan].

De standaardinstelling is [Aan].

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Fax autom. herk. (Fax automatisch herkiezen)]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Aan] (of [Uit]). Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Fax autom. herk. (Fax automatisch herkiezen)].
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.