Home > Problemen oplossen > Fout- en onderhoudsberichten > Uw faxen of faxjournaalrapport overbrengen

Uw faxen of faxjournaalrapport overbrengen

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Als de LCD het volgende toont:

• [Reinigen onmog. XX]
  • [Initialiseren onmogelijk XX]
  • [Print onmogelijk XX]
  • [Scan onmogelijk XX]

We bevelen dat u uw faxen naar een andere faxmachine of naar uw computer overbrengt.

imageimage Verwante informatie: Faxen overbrengen naar een andere faxmachine

imageimage Verwante informatie: Faxen overbrengen naar uw computer

U kunt het faxjournaalrapport ook overbrengen om te zien of er faxen zijn die u moet overbrengen.

imageimage Verwante informatie: Het faxjournaalrapport overbrengen naar een andere faxmachine