Home > Routineonderhoud > Uw apparaat van Brother controleren > De status van de machine vanaf uw computer controleren (Mac)

De status van de machine vanaf uw computer controleren (Mac)

Het hulpprogramma Status Monitor van Brother is een configureerbaar programma dat de status van een apparaat controleert en een melding geeft als zich een fout voordoet.
  1. Selecteer Systeemvoorkeuren... in het Apple-menu.
  2. Selecteer Printers en scanners en vervolgens het apparaat.
  3. Klik op de knop Opties en toebehoren....
  4. Klik op het tabblad Onderhoud en vervolgens op de knop Open Printerhulpprogramma.
    Het Status Monitor-venster verschijnt.
    image
    Problemen oplossen
    Klik op de knop Problemen oplossen om naar het Brother Solutions Center te gaan, waar u veel tips vindt in Veelgestelde vragen en probleemoplossing.
    Zoekt u vervangende verbruiksartikelen?

Klik op de knop Zoekt u vervangende verbruiksartikelen? voor meer informatie over originele verbruiksartikelen van Brother.

De status van de machine updaten
    Om de meest recente status van de machine te bekijken terwijl het venster Status Monitor is geopend, klikt u op het pictogram image. Om de interval in te stellen waarmee de statusinformatie van de machine door de software wordt bijgewerkt, klikt u op het menu Brother Status Monitor en selecteert u vervolgens Voorkeuren....
    Foutpictogrammen
    Pictogram Beschrijving
    image
    De inkt is bijna op.
    image
    De inktcartridge is bijna aan vervanging toe.
    image
    Er is een probleem met de inktcartridge.