Home > PhotoCapture Center > Foto's afdrukken vanuit ControlCenter4 (Windows)

Foto's afdrukken vanuit ControlCenter4 (Windows)

U kunt foto's afdrukken en bewerken met diverse ControlCenter-functies.
  1. Controleer of u de juiste media in de papierlade hebt geplaatst.
    BELANGRIJK
    • We raden aan om de fotopapierlade bovenop de uitvoerlade te gebruiken om af te drukken op papier van Foto (10 x 15 cm)- of Foto L (9 x 13 cm)-formaat. (alleen op bepaalde modellen beschikbaar)
    • Gebruik Brother-papier voor de beste resultaten.
    • Wanneer u afdrukt op fotopapier van Brother, plaatst u een extra vel van hetzelfde fotopapier in de papierlade.
  2. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open .
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u de Geavanceerde modus gebruikt, klikt u op het tabblad Foto en vervolgens op de knop Foto's afdrukken.
    • Als u de Startmodus gebruikt, klikt u op het tabblad Foto.
      image
  4. Selecteer de map met de afbeelding die u wilt afdrukken.
    Optie
    Beschrijving
    Mijn CC4-map
    Met de knop Mijn CC4-map kunt u de map ControlCenter4 in de map Mijn afbeeldingen op uw computer openen.
    Bureaublad
    Met de knop Bureaublad kunt u de mapstructuur vanuit uw bureaublad openen zodat u de afbeeldingen kunt selecteren die u wilt afdrukken.
  5. Selecteer de afbeeldingen die u wilt afdrukken door de selectievakjes onder de miniaturen in de image viewer in te schakelen.
    Optie
    Beschrijving
    Alles selecteren
    Hiermee selecteert u alle miniaturen in de huidige weergave.
    Selectie opheffen
    Hiermee heft u de selectie van alle miniaturen in de huidige weergave op.
  6. Voer het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken (1-99) in door op image te klikken.
  7. Klik op Bewerken om de foto bij te snijden voordat u hem afdrukt.
  8. Klik op Afdrukken.
    Het afdrukvenster verschijnt.
  9. Configureer de instellingen voor de opties Papierformaat, Mediatype en Lay-out.
    image
  10. Klik op de knop Eigenschappen om, indien nodig, de opties Afdrukkwaliteit, Kleur / Grijstinten en Kleurmodus te configureren. Schakel het selectievakje Afdrukdatum in als u de datum en tijd van de afbeelding wilt afdrukken in de rechterbenedenhoek.
  11. Klik op de knop Printer Opties... als u nog andere afdrukinstellingen wilt wijzigen. (Alleen voor de Geavanceerde modus)
  12. Klik op OK.
  13. Klik op de knop Voorbeeld om de afbeelding op het scherm te bekijken voordat u deze afdrukt.
  14. Klik op de knop Afdrukken starten.