Uw Wi-Fi Direct-netwerk configureren met behulp van de PIN-methode

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor de PIN-methode of voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
image

Wanneer het apparaat de Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, wordt de melding [Verzoek Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen.]weergegeven op het LCD-scherm. Druk op image om verbinding te maken.

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Netwerk]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Wi-Fi Direct]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Pincode]. Druk op OK.
  3. Activeer de WPS-pinconfiguratiemethode voor uw mobiele apparaat (zie de gebruikershandleiding bij uw apparaat voor instructies) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat.] wordt weergegeven. Druk op image op uw Brother-apparaat. Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart.
  4. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als uw Brother-apparaat de groepseigenaar (G/E) is, wacht deze op een verbindingsaanvraag van uw mobiele apparaat. Als u via het LCD-scherm wordt gevraagd een pincode in te voeren, voert u op het apparaat de pincode in die wordt weergegeven op uw mobiele apparaat. Druk op OK. Volg de instructies en ga daarna naar de volgende stap. Als de pincode weergegeven wordt op uw Brother-apparaat, voert u de pincode in op uw mobiele apparaat.
    • Als uw Brother-apparaat niet de groepseigenaar (G/E) is, worden de namen van de beschikbare apparaten weergegeven waarmee u een Wi-Fi Direct-netwerk kunt configureren. Selecteer het mobiele apparaat waarmee u verbinding wilt maken en druk op OK. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door [Opn. scannen] te selecteren.

Voer een van de volgende handelingen uit wanneer [Pinmethode select.] wordt weergegeven:

• Druk op image om de pincode weer te geven op uw apparaat en voer de pincode in op uw mobiele apparaat. Volg de instructies en ga daarna naar de volgende stap.
      • Druk op image om de pincode die op uw mobiele apparaat wordt weergegeven op het apparaat in te voeren en druk vervolgens op OK. Volg de instructies en ga daarna naar de volgende stap.
  5. Als de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor de PIN-methode of voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
image

Wanneer de machine de Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, wordt de melding [Verzoek voor Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om te verbinden.]weergegeven op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Pincode].
  2. Activeer Wi-Fi Direct op uw mobiele apparaat (zie voor instructies de gebruikershandleiding bij uw mobiele apparaat ) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat. Druk vervolgens op [OK].] wordt weergegeven. Druk op [OK] op de Brother-machine.
    Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als uw Brother-apparaat groepseigenaar (G/E) is, zal deze wachten op een verbindingsaanvraag van uw mobiele apparaat. Wanneer [Pincode] wordt weergegeven, voert u de pincode die wordt weergegeven op uw mobiele apparaat op het apparaat in. Druk op [OK]. Volg de instructies.

Als de pincode weergegeven wordt op uw Brother-apparaat, voert u de pincode in op uw mobiele apparaat.

• Wanneer uw Brother-apparaat niet de groepseigenaar (G/E) is, zal deze namen van beschikbare apparaten weergeven voor het configureren van een Wi-Fi Direct-netwerk. Selecteer het mobiele apparaat waarmee u verbinding wilt maken. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door op [Opn. scannen] te drukken.

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op [Pincode tonen] om de pincode weer te geven op uw apparaat en voer de pincode in op uw mobiele apparaat. Volg de instructies.
      • Druk op [Pincode invoeren] om de pincode die op uw mobiele apparaat wordt weergegeven op het apparaat in te voeren en druk vervolgens op [OK]. Volg de instructies.

Als er geen pincode op uw mobiele apparaat wordt weergegeven, drukt u op uw Brother-apparaat op image. Ga terug naar stap 1 en probeer het opnieuw.

Als de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.