Home > Netwerk > Andere methoden om uw apparaat van Brother voor een draadloos netwerk te configureren > Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (drukknopconfiguratie) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneel op het apparaat om de instellingen voor uw draadloze netwerk te configureren.

image
Routers of toegangspoorten die WPS ondersteunen, zijn voorzien van het volgende symbool:
image

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Netwerk]. Druk op OK.
    2. Selecteer [WLAN]. Druk op OK.
    3. Selecteer [WPS]. Druk op OK.
  3. Wanneer [WLAN inschakelen?] verschijnt, drukt u op image.
    De draadloze installatiewizard wordt gestart. Druk op image om te annuleren.
  4. Wanneer u via het LCD-scherm wordt gevraagd om WPS te starten, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk vervolgens op image op het apparaat. Uw apparaat probeert automatisch verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloos apparaat correct is verbonden, wordt [Verbonden] weergegeven op het LCD-scherm.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Om het Compleet pakket van drivers & software voor uw machine te installeren, plaatst u de installatieschijf van Brother in uw computer of gaat u in het Brother Solutions Center op support.brother.com naar de pagina Downloads van uw model.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[WLAN]>[WPS].
  2. Wanneer [WLAN inschakelen?] verschijnt, drukt u op [Ja].
    De draadloze installatiewizard wordt gestart. Druk op [Nee] om te annuleren.
  3. Wanneer u via het touchscreen wordt gevraagd om WPS te starten, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk vervolgens op [OK] op het apparaat. Uw apparaat probeert automatisch verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als de verbinding van uw draadloze apparaat tot stand is gekomen, wordt [Verbonden] op het LCD-scherm weergegeven.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Om het Compleet pakket van drivers & software voor uw machine te installeren, plaatst u de installatieschijf van Brother in uw computer of gaat u in het Brother Solutions Center op support.brother.com naar de pagina Downloads van uw model.