Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Foto of Foto L-papier plaatsen in de Fotopapierlade

Foto of Foto L-papier plaatsen in de Fotopapierlade

Gerelateerde modellen:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW
Gebruik de fotopapierlade op het deksel van de uitvoerlade om af te drukken op formaat Foto (10 x 15 cm) of Foto L (89 x 127 mm).
image
  • Wanneer u de fotopapierlade gebruikt, hoeft u het papier uit de lade eronder niet te verwijderen.

• Als de optie [Contr. papier] op [Aan] is ingesteld en u de papierlade uit de machine trekt, wordt u via het LCD-scherm gevraagd of u de papiersoort en het papierformaat wilt wijzigen. Wijzig indien nodig het papierformaat en de papiersoort volgens de instructies op het LCD-scherm.
  • Plaats één formaat en soort papier tegelijk in de lade.
  • Wanneer u een ander papierformaat in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat op de machine of computer wijzigen.
  1. Als de papiersteunklep (1) open is, klapt u deze in en schuift u vervolgens de papiersteun (2) naar binnen.
    image
  2. Trek de papierlade volledig uit de machine.
    image
  3. Druk op de blauwe ontgrendelingsknop (1) van de fotopapierlade en schuif het hele deksel van de uitvoerlade naar voren tot deze vastklikt in de positie voor het afdrukken van foto's (2).
    image
  4. Plaats maximaal 20 vellen Foto- of Foto L-papier in de fotopapierlade met de afdrukzijde naar beneden.
    Als u meer dan 20 vellen fotopapier in de lade plaatst kan dit papierstoringen veroorzaken.
    image
  5. Stel de papiergeleiders voor de breedte (1) voorzichtig af op het papier. Zorg ervoor dat de papiergeleiders voor de breedte de randen van het papier aanraken en dat het papier vlak in de lade ligt.
    image
  6. Duw de papierlade langzaam volledig in de machine.
    image
    image

Open de papiersteun en papiersteunklep niet als u de fotopapierlade gebruikt. Anders is het lastig om de afdrukken uit de lade te pakken.

BELANGRIJK

Wanneer u klaar bent met het afdrukken van foto's, zet u de fotopapierlade weer op de afdrukpositie Normaal. Als u dit niet doet, wordt bij gebruik van losse vellen papier de foutmelding [Papier nazien (Geen pap. Ingev.)] weergegeven.

Fotopapierlade in afdrukpositie Normaal

Fotopapierlade in afdrukpositie Normaal

Fotopapierlade in afdrukpositie Foto

Fotopapierlade in afdrukpositie Foto