Home > PhotoCapture Center > Foto's rechtstreeks vanaf media afdrukken > Belangrijke informatie over het afdrukken van foto's

Belangrijke informatie over het afdrukken van foto's

Gerelateerde modellen:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
image

USB-flashstations worden alleen op bepaalde modellen ondersteund (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

Uw machine is compatibel met beeldbestanden van moderne digitale camera's, geheugenkaarten en USB-flashstations. Lees echter onderstaande punten om fouten te vermijden:

• De extensie van het beeldbestand moet .JPG zijn (andere extensies voor beeldbestanden, zoals .JPEG, .TIF, .GIF etc., worden niet herkend).
  • Direct afdrukken van foto´s moet apart van het afdrukken van foto´s met de computer worden uitgevoerd. (Het is niet mogelijk om deze bewerkingen gelijktijdig uit te voeren.)
  • De machine kan maximaal 999 bestanden lezen *1 op een geheugenkaart of USB-flashstation.

Let op het volgende:

• Als u de index of afbeeldingen afdrukt, zal de machine alle geldige afbeeldingen afdrukken, zelfs als een of meer afbeeldingen beschadigd zijn. Beschadigde afbeeldingen worden niet afgedrukt.
  • (Gebruikers van geheugenkaarten)

Uw machine is ontworpen om geheugenkaarten te lezen die door een digitale camera zijn geformatteerd.

Wanneer een digitale camera een geheugenkaart formatteert, maakt de camera een speciale map waar de beeldgegevens naartoe worden gekopieerd. Als u de computer moet gebruiken om beeldgegevens op een geheugenkaart aan te passen, raden wij u aan de mapstructuur die door de digitale camera is aangemaakt, niet te wijzigen. Als u nieuwe of gewijzigde beeldbestanden op de geheugenkaart opslaat, raden wij u ook aan dezelfde map te gebruiken als door uw digitale camera wordt gebruikt. Als de gegevens niet in dezelfde map worden opgeslagen, kan de machine het bestand misschien niet lezen of het beeld niet afdrukken.

• (Gebruikers van een USB-flashstation)

Deze machine ondersteunt USB-flashstations die door Windows zijn geformatteerd.

*1
De map op geheugenkaarten of een USB-flashstation wordt ook meegeteld.