Pasfoto's afdrukken

Gerelateerde modellen:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
U kunt een foto selecteren die is opgeslagen op een geheugenkaart of USB-flashstation en pasfoto's afdrukken voor uw cv, paspoort, enzovoort. U kunt vier pasfoto's op een enkel vel papier afdrukken en grote afbeeldingen bijsnijden tot vooraf ingestelde formaten.
image

Er wordt slechts één foto afgedrukt als u als pasfotoformaat de optie [2x2inch] of [50x70mm] selecteert en als papierformaat de optie [10x15cm] selecteert.

1. Open het klepje van de mediasleuf.
  2. Plaats de geheugenkaart of het USB-flashstation in de juiste sleuf.
  3. Druk op [Foto]>[Pasfotoafdruk].
  4. Druk op image of image om de foto die u wilt weer te geven en druk er dan op.
  5. Druk op image of image om het gewenste bijsnijdformaat weer te geven en druk er vervolgens op.
    image
    De foto wordt naar het geselecteerde formaat bijgesneden. Herhaal deze stappen om naar een ander formaat bij te snijden.
  6. Bevestig de afbeelding die wordt weergegeven. Draai de afbeelding indien nodig door op image te drukken.
  7. Druk op [OK].
  8. Om de afdrukinstellingen te wijzigen, drukt u op [Afdrukinstell.].
    Optie
    Beschrijving
    Afdrukkwaliteit (Printkwaliteit)

Selecteer de afdrukresolutie voor uw type document.

Papiersoort

Selecteer de papiersoort.

Papierform. (Papierformaat)

Selecteer het papierformaat.

9. Druk op [Start].