Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scan met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows) > Scannen naar een Office-bestand met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows)

Scannen naar een Office-bestand met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows)

Het apparaat kan gescande gegevens converteren naar een Microsoft Word-, Microsoft PowerPoint- of Microsoft Excel-bestand.
  • Selecteer Geavanceerde modus als modusinstelling voor ControlCenter4.
  • Om deze functie te kunnen gebruiken, moet uw computer verbinding hebben met het internet.
  1. Plaats uw document.
  2. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open .
  3. Klik op het tabblad Scan.
    image
  4. Klik op de knop E-mail of Bestand.
    Het dialoogvenster voor scaninstellingen verschijnt.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Type Bestand en selecteer vervolgens de optie Microsoft Office Word (*.docx), Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) of Microsoft Office Excel (*.xlsx).
  6. Wijzig indien nodig de scaninstellingen.
  7. Klik op de knop Scan.
    Als een melding over de internetverbinding verschijnt, leest u de informatie en klikt u op OK.