De codes voor afstandsbediening wijzigen

Gerelateerde modellen:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

De vooraf ingestelde code voor activering op afstand is *51. De vooraf ingestelde code voor activering op afstand *1 is #51. Wanneer de verbinding iedere keer wordt verbroken wanneer u probeert om vanaf een ander toestel toegang te krijgen tot uw externe antwoordapparaat, is het raadzaam om de driecijferige code te wijzigen in een ander driecijferige code met de nummers 0-9, *, #.

*1
Niet beschikbaar in Duitsland

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Act.Op Afst.]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Act.Op Afst.] opnieuw. Druk op OK.
    5. Selecteer [Aan]. Druk op OK.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u de code voor het activeren op afstand wilt wijzigen, drukt u op image of image om [Afstandscode] te selecteren en drukt u vervolgens op OK. Voer de nieuwe code in. Druk op OK.
    • Als u de code voor het deactiveren op afstand wilt wijzigen *1, drukt u op image of image om [Deactiveren] te selecteren en drukt u vervolgens op OK. Voer de nieuwe code in. Druk op OK.
  4. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).
*1
Niet beschikbaar in Duitsland

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Act.Op Afst.].
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u de code voor activering op afstand wilt wijzigen, drukt u op [Afstandscode]. Voer de nieuwe code in en druk op [OK].
    • Als u de code voor deactiveren op afstand *1 wilt wijzigen, drukt u op [Deactiveren]. Voer de nieuwe code in en druk vervolgens op [OK].
    • Wanneer u de codes niet wilt wijzigen, gaat u naar de volgende stap .
    • Als u de codes voor afstandsbediening [Uit] (of [Aan]) wilt zetten, drukt u op [Act.Op Afst.]. Druk op [Uit] (of [Aan]).
  3. Druk op image.
Niet beschikbaar in Duitsland