Functietabellen (1,8” (44,9 mm) kleuren-LCD)

Gerelateerde modellen:DCP‑J572DW / MFC‑J491DW / MFC‑J497DW

image FAX (MFC-modellen)

Niveau 1

Niveau 2

Omschrijvingen

Faxresolutie

-

Stel de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Pas het contrast aan.

Scanformaat glas

-

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Rondsturen

-

Verzend hetzelfde faxbericht naar meer dan een faxnummer.

Direct verzenden

-

Verzend een fax zonder gebruik van het geheugen.

Internationaal

-

Stel dit in op Aan als u problemen hebt om internationale faxen te verzenden.

Oproephist.

Herkies

Hiermee verzendt u een fax naar het laatst gekozen nummer.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

Zoeken

U kunt een nummer kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Snelkies. Inst (Versneld kiez.)

Hiermee slaat u snelkiesnummers op zodat u een nummer kunt kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Groep instell. (Groepen instellen)

Hiermee stelt u groepsnummers voor het rondsturen van faxen in.

Wijzigen (Wijzig instell)

Hiermee kunt u nummers in het adresboek wijzigen.

Verwijder

Hiermee kunt u nummers in het adresboek verwijderen.

Nieuwe standaard

-

Sla uw instellingen als de standaard op.

Fabrieksinstellingen

-

Zet alle faxinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

image SCAN

Niveau 1

Niveau 2

Omschrijvingen

naar media

(DCP-J572DW)

(Wanneer een medium is geplaatst)

-

Hiermee kunt u zonder tussenkomst van een computer documenten scannen en vervolgens rechtstreeks opslaan op een medium.

naar computer

naar bestand

Scan documenten en sla deze naar een map op uw computer op.

naar OCR

(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

naar afbeelding

Scan foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen.

naar e-mail

Een gescand document als e-mailbijlage verzenden.

naar web

-

Upload gescande gegevens naar een internetdienst.

WS Scan

(Verschijnt na installatie van een webservicescanner, die wordt weergegeven in de netwerkverkenner op uw computer.)

Scannen

Hiermee scant u gegevens met het Web Service-protocol.

Scannen vr mail

Scannen vr fax

Scannen vr afdr

image KOPIE (COPY) (MFC-modellen) / KOPIE (COPY) (standaardscherm) (DCP-modellen)

Niveau 1

Niveau 2

Omschrijvingen

Kwaliteit

-

Hiermee selecteert u de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Papiersoort

-

Selecteer het papiertype dat overeenstemt met het papier in de papierlade.

Papierform. (Papierformaat)

-

Selecteer het papierformaat dat overeenkomt met het papier in de lade.

Vergr./verklein (Vergr./verkl.)

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Aanp. aan pag.

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangep.(25-400%) (Aangepast (25-400%))

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

Dichtheid

-

Pas de dichtheid aan.

Stapel/Sorteer

-

Selecteer om meerdere kopieën te stapelen of te sorteren.

Paginalay-out (Pagina lay-out)

-

Maak N-in-1-, 2-in-1 ID- of posterkopieën.

2-zijdige kopie

-

Schakel tweezijdig kopiëren in of uit en selecteer omdraaien langs lange zijde of korte zijde.

Achtergrond verw.

Instellingen zwart kop.

Wijzig de hoeveelheid achtergrondkleur die wordt verwijderd.

Instellingen kleur kop.

Nieuwe standaard

-

Sla uw instellingen als de standaard op.

Fabrieksinstellingen

-

Zet alle faxinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

image FOTO (PHOTO) (DCP-J572DW)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

JPEG afdruk

Selecteer bestanden

OK

Afdrukinstell.

Met deze opties kunt u uw foto's aanpassen.

Afdrukken van index

Indexvel afdrukken

Afdrukinstell.

Hiermee drukt u een pagina met miniaturen af.

Foto's afdrukken

Afdrukinstell.

U kunt foto's afdrukken door de indexnummers te kiezen.

Alles afdr. (Alles pr)

Afdrukinstell.

-

U kunt alle foto's op uw geheugenkaart of USB-flashstation afdrukken.

image WEB

Niveau 1

Omschrijvingen

Web

Verbind het apparaat van Brother met een internetdienst.

image [Adresboek] (MFC-modellen)

Niveau 1

Omschrijvingen

Zoeken

U kunt een nummer kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Snelkies. Inst (Versneld kiez.)

Hiermee slaat u snelkiesnummers op zodat u een nummer kunt kiezen door op slechts enkele knoppen te drukken.

Groep instell. (Groepen instellen)

Hiermee stelt u groepsnummers voor het rondsturen van faxen in.

Wijzigen (Wijzig instell)

Hiermee kunt u nummers in het adresboek wijzigen.

Verwijder

Hiermee kunt u nummers in het adresboek verwijderen.

image Herkies/Pauze (Redial/Pause) (MFC-modellen)

Niveau 1

Omschrijvingen

Herkies

Hiermee verzendt u een fax naar het laatst gekozen nummer.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

image WiFi

image

U kunt de draadloze instellingen configureren door op het bedieningspaneel op image of WiFi te drukken.

Niveau 1

Omschrijvingen

Inst. Wizard

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WLAN-assistent

U kunt met de installatieschijf van Brother uw instellingen voor het draadloos netwerk instellen.

WPS

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen met de drukknopmethode.