Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > BookScan Enhancer en Whiteboard Enhancer installeren (Windows)

BookScan Enhancer en Whiteboard Enhancer installeren (Windows)

BookScan Enhancer en Whiteboard Enhancer zijn beeldverwerkingsprogramma's. Met BookScan Enhancer kunt u afbeeldingen die u uit boeken scant automatisch corrigeren. Met Whiteboard Enhancer kunt u tekst en afbeeldingen in foto's die van een whiteboard zijn genomen opschonen en verbeteren.

Deze toepassingen zijn niet beschikbaar voor de Windows Server-serie.

• Het apparaat dient te zijn ingeschakeld en op de computer te zijn aangesloten.
  • De computer dient een internetverbinding te hebben.
  • U dient als beheerder te zijn aangemeld.
  1. Klik op image (Brother Utilities).
  2. Selecteer uw apparaat in de vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer Doe meer in de linkernavigatiebalk.
  4. Klik op BookScan&WhiteBoard Suite en volg de aanwijzingen op het scherm om het programma te installeren.