Home > Problemen oplossen > Printer of papier vastgelopen > Papier is voor in het apparaat vastgelopen (Storing B vooraan)

Papier is voor in het apparaat vastgelopen (Storing B vooraan)

Als op het LCD-scherm [Storing B voor (Storing B vooraan)] of [Opnieuw storing B voor (Herhaal storing B vooraan)] wordt weergegeven, gaat u als volgt te werk:

1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
    BELANGRIJK
    (MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Voordat u de stekker van het apparaat uit het stopcontact verwijdert, kunt u de faxen die in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen overbrengen naar uw computer of een ander faxapparaat, zodat u geen belangrijke berichten verliest.

2. Trek de papierlade (1) volledig uit het apparaat.
    image
  3. Trek de twee groene vergrendelingen in het apparaat opzij om het vastgelopen papier te verwijderen.
    image
  4. Trek het vastgelopen papier (1) langzaam eruit.
    image
    image

Als [Opnieuw storing B voor (Herhaal storing B vooraan)] op het LCD-scherm wordt weergegeven, doet u het volgende:

1. Controleer zorgvuldig of zich nog vastgelopen papier in het apparaat (1) bevindt.
      image
    2. Duw beide vergrendelingen (1) naar elkaar toe en open de klep ter verwijdering van vastgelopen papier aan de achterkant van het apparaat.
      image
    3. Trek het vastgelopen papier langzaam uit het apparaat.
      image
    4. Sluit de klep ter verwijdering van vastgelopen papier. Zorg dat de klep goed gesloten is.
      image

Als u klaar bent, gaat u naar de volgende stap.

5. Druk de papierlade stevig terug in het apparaat.
    image
  6. Laat de papierlade in het apparaat, trek de papiersteun (1) naar buiten tot deze vastklikt en vouw de papiersteunklep (2) vervolgens uit.
    image
  7. Sluit het netsnoer weer aan.