Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 avancerat läge (Windows) > Skanna till e-postbilaga med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skanna till e-postbilaga med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skicka ett skannat dokument som en e-postbilaga.
image
  • Välj Avancerat läge som lägesinställning för ControlCenter4.
  • Funktionen för att skanna till e-post stöder inte webbaserade e-posttjänster.

Säkerhetsställ att e-postprogrammet som du vill skanna till stöder "Mail-to"-schemat och är inställt som standard i ditt operativsystem.

Om du vill skanna till e-post med hjälp av maskinens skanningsknapp måste du välja ett av dessa program i Brother iPrint&Scan:

• Windows: Microsoft Outlook
    • Mac: Apple Mail

För andra program och webbmailtjänster använder du funktionen Skanna till bild eller Skanna till fil om du vill skanna ett dokument och sedan bifoga den skannade filen till ett e-postmeddelande.

image
    Maskinen skannar till din standardinställda e-postklient.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Klicka på E-post-knappen.
    Dialogrutan för skanningsinställningar visas.
    image
  5. Ändra vid behov skanningsinställningar, t.ex. filformat, filnamn, målmapp, upplösning eller färg.
    image
    • För att ändra filnamnet klickar du på Ändra.
    • För att ändra Destinationsmapp klickar du på mappikonen.
    • Om du vill förhandsgranska och konfigurera den inskannade bilden, väljer du kryssrutan Förinskanning.
  6. Klicka på Skanna.
    Maskinen börjar skanna. Ditt e-postprogram öppnas och den skannade bilden bifogas i ett nytt, tomt e-postmeddelande.