Hem > Pappershantering > Pappersinställningar > Ändra pappersstorlek och -typ

Ändra pappersstorlek och -typ

När du lägger i papper i ett annat format eller av annan typ i facket måste du även ändra inställningen av pappersformat och papperstyp på LCD-skärmen.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fackinst.] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Papperstyp] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Tunt papper], [Vanl. papper], [Tjockt papper] eller [Återv. papper] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Papp.format] och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på image eller image för att visa alternativet [A4], [Letter], [Legal], [Executive], [A5], [A5 (lång kant)], [A6], [Mexico Legal], [India Legal] eller [Folio] och tryck sedan på OK.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Fackinst.]>[Papperstyp].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Tunt], [Vanl. papper], [Tjockt], [Tjockare] eller [Återv. papper] och tryck sedan på det alternativ du önskar.
    image
    Papperstypen kan variera beroende på modell.
  3. Tryck på [Papp.format].
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [A4], [Letter], [A5], [A5 (lång kant)], [A6], [Executive], [Legal],[Mexico Legal],[India Legal] eller [Folio] och tryck på alternativet du önskar.
  5. Tryck på image.