Hem > Kopiering > Gör N på 1-kopior med funktionen Sidlayout

Gör N på 1-kopior med funktionen Sidlayout

Kopieringsfunktionen N på 1 sparar papper genom att kopiera två eller fyra sidor av ditt dokument på en sida av kopian.
image

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Ladda ditt dokument.
  2. Gör något av följande:
    • För MFC-modeller

Tryck på image (COPY (Kopiering)).

Använd de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna för att ange antalet kopior du önskar.

• För DCP-modeller

Tryck på image eller image för att ange antalet kopior du önskar.

3. Tryck på Options (Alternativ) eller Copy/Scan Options (Kopiering/Skanna Alternativ).
  4. Tryck på image eller image för att välja [Sidlayout] och tryck därefter på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja [Av(1 på 1)], [2 på 1 (S)], [2 på 1 (L)], [4 på 1 (S)], [4 på 1 (L)] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på Start.
    Maskinen skannar sidorna och börjar skriva ut om du har placerat dokumenten i dokumentmataren.
    Gå till nästa steg om du använder kopieringsglaset.
  7. Upprepa följande steg för varje sida i layouten:
    • För MFC-modeller
      1. Efter att maskinen har skannat sidan trycker du på image för att skanna nästa sida.
      2. Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på OK för att skanna sidan.
    • För DCP-modeller

När maskinen har skannat sidan lägger du nästa sida på skannerglaset och trycker på image för att välja alternativet [Ja].

8. När alla sidor har skannats trycker du på image för att välja alternativet [Nej].

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image ([Kopiera]).
  3. Ange antal kopior.
  4. Tryck på [Alternativ].
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Sidlayout] och tryck sedan på [Sidlayout].
  6. Tryck på image eller image för att visa alternativen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Alternativ
    Beskrivning

2 på 1 (stående)

image

2 på 1 (liggande)

image

4på1(stående)

image

4på1(liggande)

image
  7. Tryck på [OK] när du är klar.
  8. Tryck på [Start]. Maskinen skannar sidorna och börjar skriva ut om du har placerat dokumenten i dokumentmataren.
    Gå till nästa steg om du använder kopieringsglaset.
  9. När maskinen har skannat sidan lägger du nästa sida på skannerglaset och trycker på [Ja] för att skanna nästa sida.
  10. Tryck på [Nej] när du är klar.