Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Konfigurera certifikat för Signerad PDF

Konfigurera certifikat för Signerad PDF

Om du väljer Signerad PDF för skanningsfunktioner måste du konfigurera ett certifikat på din skrivare med webbaserad hantering.
Du måste installera ett certifikat på din maskin och din dator för att kunna använda Signerad PDF.
  1. Starta webbläsaren.

Ange ”http://maskinens IP-adress/” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress eller skrivarservernamn). Till exempel: http://192.168.1.2

Inget lösenord krävs som standard. Ange lösenordet om du tidigare har ställt in det och klicka på image.

2. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  3. Klicka på menyn Signed PDF (Signerad PDF) i vänster navigationsfält.
    Dialogrutan för Signerad PDF-konfiguration visas.
    image
  4. Klicka på listrutan Select the Certificate (Välj certifikatet) och välj sedan certifikatet.
  5. Klicka på Submit (Skicka).