Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Komma åt Brother-verktygen (Windows)

Komma åt Brother-verktygen (Windows)

Brother Utilities är en programstartare som ger bekväm tillgång till alla Brother-program som är installerade på din dator.
  1. Gör något av följande:
    • (Windows 7)

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

• (Windows 8)

Tryck eller klicka på image (Brother Utilities) på antingenStart-skärmen eller skrivbordet.

• (Windows 8.1)

Flytta musen till hörnet längst ner till vänster på Start-skärmen och klicka på image (om du använder en pekbaserad enhet, svep uppåt från Start-skärmens nedre del för att få fram Appar-skärmen).

När Appar-skärmen visas trycker eller klickar du på image (Brother Utilities).

• (Windows 10)

Klicka på image>Brother>Brother Utilities.

2. Välj din maskin (där XXXX är namnet på din modell).
    image
  3. Välj den funktion som du vill använda.