Överföra fax till din dator

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Kontrollera att du har installerat programvaran och drivrutinen på datorn och slå sedan på PC-FAX mottagning på datorn.
    Gör något av följande:
    • (Windows 7)

I menyn image (Start) väljer du Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

• (Windows 8 och Windows 10)

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

2. Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.
    Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ställer in PC-Fax-mottagning visas [Sänd fax -> PC?] på LCD-skärmen.
  3. Tryck på alternativen i följande tabell för att överföra faxmeddelandena till din dator.
    Alternativ
    Beskrivning
    image

Välj På eller Av för inställningen Backup utsk.

Maskinen överför alla fax till din dator.

image

Välj På eller Av för inställningen Backup utsk.

PC-Fax-inställningen aktiveras.

4. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Kontrollera att du har installerat programvaran och drivrutinen på datorn och slå sedan på PC-FAX mottagning på datorn.
    Gör något av följande:
    • (Windows 7)

I menyn image (Start) väljer du Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

• (Windows 8 och Windows 10)

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

2. Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.
    Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ställer in PC-Fax-mottagning visas [Sänd fax -> PC?] på LCD-skärmen.
  3. Gör något av följande:
    • Välj På eller Av för inställningen Backup utsk. genom att trycka på [Ja].
    • Tryck på [Nej] för att aktivera PC-Fax.
  4. Tryck på image.