Hem > Mobil/Web Connect > AirPrint > Innan du använder AirPrint > Inaktivera/aktivera AirPrint med Webbaserad hantering (webbläsare)

Inaktivera/aktivera AirPrint med Webbaserad hantering (webbläsare)

Relaterade modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kontrollera att Brother-maskinen är ansluten till samma nätverk som datorn.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”http://maskinens IP-adress/” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

http://192.168.1.2

3. Inget lösenord krävs som standard. Ange ett lösenord om du har ställt in ett sådant, och klicka sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på menyn Protocol (Protokoll) i vänster navigationsfält.
  6. För att inaktivera AirPrint, avmarkera kryssrutan AirPrint. För att aktivera AirPrint, markera kryssrutan AirPrint.
    image
    Som standard är AirPrint aktiverad.
  7. Klicka på Submit (Skicka).
  8. Starta om maskinen för att aktivera konfigurationen.