Hem > Pappershantering > Område som inte kan skannas eller skrivas ut

Område som inte kan skannas eller skrivas ut

Måtten i tabellen nedan visar maximala områden från kanten som ej går att skanna eller skriva ut för de vanligaste pappersformaten. Dessa mått kan variera beroende på pappersformatet och inställningarna i det program du använder.
image
image
Försök inte att skanna, kopiera eller skriva ut dessa områden, utskriften kommer inte att visa någonting.

Användning

Dokumentstorlek

Överst (1)

Underst (3)

Vänster (2)

Höger (4)

Fax (skicka)

Letter, Legal

3 mm

4 mm

A4

3 mm

(Dokumentmatare)

1 mm

(Kopieringsglas)

3 mm

Kopiera *1

Letter, Legal

3 mm

4 mm

A4

3 mm

3 mm

Skanna

Letter

3 mm

3 mm

A4

3 mm

3 mm

Legal

3 mm

3 mm

Utskrift

Letter, Legal

4,2 mm

4,2 mm

A4

4,2 mm

4,2 mm

*1
en kopia som är en på en och en kopia med 100 % dokumentstorlek