Hem > Felsökning > Överföra dina fax eller din faxjournalsrapport

Överföra dina fax eller din faxjournalsrapport

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Om LCD-skärmen visar:

• [Kan ej skriva] ##
  • [Kan ej skanna] ##

Vi rekommenderar att du överför dina fax till en annan faxmaskin eller till datorn.

Du kan även överföra faxjournalsrapporten för att se om det är några fax som behöver överföras.

image
Om det finns ett felmeddelande på LCD-skärmen, efter att faxmeddelandena har överförts, koppla från Brother-maskinen från strömkällan i flera minuter och anslut den sedan igen.