Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Ställa in grupper för gruppsändning > Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på image tre gånger.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skapa grupper] och tryck sedan på OK.
  4. Gör något av följande:
    • Ändra antalet i en grupp som lagrats på en kortnummerplats.

Tryck på image och ange sedan det tresiffriga kortnumret och tryck sedan på OK.

• Ändra antalet i en grupp som lagrats på en snabbvalsnummerplats

Tryck på en snabbvalsknapp.

5. Tryck på image för att ändra antalet som lagras i gruppen.
  6. Lägg till eller radera snabbvals- eller kortnummer
    • Lägg till snabbvalsnummer

Tryck på image eller image för att placera markören efter det sista numret.

Tryck sedan på snabbvalsknappen för det nummer du vill lägga till.

• Lägga till kortnummer

Tryck på image eller image för att placera markören efter det sista numret.

Tryck sedan på image och ange sedan det tresiffriga kortnummer för det nummer du vill lägga till.

• För att ta bort snabbvalsnummer eller kortnummer, tryck på image eller image och placera markören under det nummer du vill ta bort och tryck sedan på Clear (Rensa).

När du är klar med redigeringen, tryck på OK.
  7. Tryck på OK.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryck på image [(Fax)]>[Adressbok]>[Redigera]>[Ändra].
  2. Tryck på image eller image för att visa den grupp du önskar och tryck sedan på den.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Lägg t/ta bort] och tryck därefter det.
  4. Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill lägga till eller radera.
  5. Gör följande för de nummer du vill ändra:
    • Tryck på kryssrutan vid numret för att markera det och lägga till ett nummer i gruppen.
    • Tryck på kryssrutan vid numret för att ta bort markeringen och ta bort ett nummer från gruppen.
  6. Tryck på [OK].
  7. Tryck på [OK].
  8. Tryck på image.