Hem > Kopiering > Kopiera ett dokument

Kopiera ett dokument

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Gör något av följande:
    • Placera dokumentet vänt uppåt i dokumentmataren. (endast tillgänglig för vissa modeller)

(Vi rekommenderar att du använder dokumentmataren om du kopierar flera sidor.)

image
    • Placera dokumentet med texten nedåt på kopieringsglaset.
      image
  3. Gör något av följande:
    • För MFC-modeller

Tryck på image (COPY (Kopiering)).

Använd de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna för att ange antalet kopior du önskar.

• För DCP-modeller

Tryck på image eller image för att ange antalet kopior du önskar.

LCD-skärmen visar:

image
  4. Tryck på Start.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Gör något av följande:
    • Placera dokumentet med texten uppåt i dokumentmataren.

(Vi rekommenderar att du använder dokumentmataren om du kopierar flera sidor.)

image
    • Placera dokumentet med texten nedåt på kopieringsglaset.
      image
  3. Tryck på image ([Kopiera]).
    LCD-skärmen visar:
    image
  4. Gör något av följande för att ange det antal kopior du önskar:
    • Tryck på [-] eller [+] på LCD-skärmen.
    • Använda de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna.
    • Tryck på image för att visa siffertangenterna på LCD-skärmen och ange sedan antalet kopior. Tryck på [OK].
  5. Tryck på [Start].